Dagens lunch

Maten vi serverar lagar vi själva i S:ta Maria Alsikes eget kök. Den är KRAV-certifierad på nivå två av tre, vilket innebär att minst 50 procent av råvarorna ska vara ekologiska och därav minst 25 procent KRAV-märkta.

Matsedel v 44. (Höstlov)

Måndag: Frysrensning
Tisdag: RestFest
Onsdag: Kocken kollar Frysen
Torsdag: Kökets Val
Fredag: Hänt i Veckan

Matsedel v 45.

Måndag: Korv/Mos/Rostad Lök/Gurkmajjo
Tisdag: Fisk/Pankot/Ris/Kalla Såsen
Onsdag: Gratinerad/Blomkål/Skinka/Potatis
Torsdag: Kyckling/Curry/Bulgur
Fredag: Spagetti/Köttfärssås

Matsedel v 46.

Måndag: Pasta/Skinksås
Tisdag: FiskGratäng/Potatis/Gröna Ärtor
Onsdag: Kikärtsgryta/Ris
Torsdag: Köttfärssoppa/Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Potatisbullar/Bacon/Lingonsylt

Matsedel v 47.

Måndag: Köttbullar/Makaroner
Tisdag: Fiskfigurer/Potatis/Kalla Såsen
Onsdag: Thaigryta/Biff/Ananas/Ris
Torsdag: Pasta/Tomat/Ostsås
Fredag: Nuggets/Ris/Dinosås

Till varje måltid serveras salladsbuffé, smör, bröd, mjölk och vatten.

Med reservation för förändringar.