Bokning och avbeställning

Bokning:
Är ni intresserade av att boka vandrarhemsrum ring 018- 34 68 25 vardagar mellan 8:00- 15:00 eller maila på knivsta.sanktamariabokning@svenskakyrkan.se. Eventuell avbokning skall ske på samma sätt, minst 24 timmar före ankomst.

Gästerna ombeds vänligen att informera vandrarhemmet i samband med bokningen om sin beräknade ankomsttid.

Meddela även i samband med bokning om handdukar och/eller lakan önskas hyras på plats samt om städning och frukost önskas.

Bokningen är bindande, både för beställare och vandrarhem, i och med att den bekräftats. Bekräftelse kan ske muntligen eller skriftligen. Om avtal skett per telefon gäller detta som bekräftelse. Vid bokning skall namn, adress och telefon lämnas samt uppgift om ankomst- och avresedatum. Bokning kan ske både via e-post och telefon.

Avbeställning:
Vid avbokning senast 24 timmar före ankomst debiteras ingen avgift. Gäller också bokningar gjorda samma dag. Detta gäller vid såväl skriftlig som muntlig beställning. Vid utebliven avbeställning eller sen avbokning debiteras två nätters vistelse. Om vandrarhemmet har haft särskilda kostnader i samband med er bokning får ni ersätta även dessa. Vid större bokningar kan särskilda regler komma att gälla.