Knivsta pastorat Besöksadress: Häradsvägen 2 B, 74142 KNIVSTA Postadress: Box 23, 74121 KNIVSTA Telefon:+46(18)341040 E-post till Knivsta pastorat

Alpha för stora och små

Vad innebär det att vara kristen? Här erbjuds tillfälle att koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet.

När? Söndagar kl 16-18 med start den 15 September.

Var? St Maria Café, Brunnbyvägen 54, Knivsta.

Hur? Vi äter middag tillsammans kl 16 och sedan delar vi upp oss i grupper.

Vuxna

Alphakursen för vuxna är till för dig som vill fundera och reflektera kring livet och dess mening. Det är en plats där du kan komma och koppla av, lyssna och dela dina tankar.

Gruppen vänder sig till alla som är nyfikna på kristen tro, eller som vill fördjupa sin tro genom samtal med andra. Vi kommer att titta på en film som introducerar dagens tema och sedan samtala kring frågor som kommit upp. Inga förkunskaper krävs utan bara ett öppet sinne.

Barn

Efter middagen har barnen sin egen samling där vi använder materialet Skatten. I Skatten får barnet möta Bibelns berättelser genom olika kreativa uttryckssätt, lek och rörelse. Ett äventyr där barnets funderingar blir utgångspunkten och där vi lär oss tillsammans.

Anmälan? Ingen anmälan krävs men för att underlätta vår planering får man gärna meddela om man vill vara med. Maila annahelena.lindberg@svenskakyrkan.se och ange antal personer, ålder på ev barn och om ni behöver specialkost.

Hör gärna av dig om du det är något du undrar över.

Välkommen!