Knivsta pastorat Besöksadress: Häradsvägen 2 B, 74142 KNIVSTA Postadress: Box 23, 74121 KNIVSTA Telefon:+46(18)341040 E-post till Knivsta pastorat

18+ i S:ta Birgittakyrkan

Välkommen att prata, skratta och äta tillsammans med gamla och nya kompisar. Vi träffas på söndag! kl.18.30 - 21.00.

Vad är 18+?
En grupp för dig som fyllt 18 år (och som är upp till ca 30 år).
Som vill prata om livet, äta, prata och skratta tillsammans med gamla och nya kompisar. Fördjupa din tro, utvecklas som människa!

Ungefär varannan söndag kl 18.30-21.00 i S:ta Birgittakyrkan så ses vi - lagar mat - äter tillsammans - och pratar om något viktigt ämne. Vi avslutar med kort andakt med ljuständning inne i kyrkan. Kostnad - 30kr per person och tillfälle.
Anmälan ska ske några dagar innan på aktuellt Facebook-evenemang (länken är till det mest aktuella) så vi vet hur mycket mat vi behöver!

Eventuella frågor kan ställas till Anne-Lina Sandell Janner via mail eller telenr: 018-34 68 38.

Välkomna!