Gudstjänster

Här kan du läsa mer om våra gudstjänster och annan verksamhet i Knista församling under den närmaste tiden. Välkommen till oss!

Predikoturer

Gudstjänster under 5/8 - 11/8-22

Gudstjänster 12/8 - 18/8 -22

Gudstjänster 19/8 - 25/8

Välkommen att åka med kyrkbussen!

Kyrkbussen går vanligtvis varje söndag, i första hand till Högmässan kl. 10.00. Se predikoturen i tidningen, anslagstavlorna vid våra kyrkor och församlingens hemsida för fler tider.

Söndagens bibeltexter

Här kan du läsa de aktuella texterna som är för den kommande söndagen. Den gammaltestamentliga, Epistel samt Evangeliet. Även det aktuella temat finner du här.

En röd vallmo växer bland sönderslagen bråte.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Det var första gången hon kom till kyrkan. Första gången nånsin. 59 år gammal. Det kändes konstigt, lite som att hon svek farsan som hade hatat kyrkan. Läs Tankar inför helgen med prästen Maria Bergius.

Appar

Här kan du läsa om några av Svenska kyrkans appar. Kyrkguiden som hjälper dig hitta kyrkor och evenemang, Kyrkan – en interaktiv app för barn i förskoleåldern och utlandskyrkans app.

Predikoturer via mail

Vill du få predikoturer skickade till dig?