Ungdom

Går du på mellanstadiet, högstadiet eller gymnasiet? Då är du välkommen till Ungdomsgruppen!

När startar våra verksamheter igen?

I dagsläget vet vi inte när start av våra verksamheter kan ske, håll därför utkik på vår hemsida och Facebooksida för information.

Vi listar planerade starter av verksamheter här.

På grund av rådande omständigheter har vi blivit tvungna att fatta
nya beslut kring verksamheter och gudstjänster i Knista församling:

Vi har ingen barn-, ungdoms-, vuxen-, eller musikverksamhet under denna period.

Detta gäller tills vidare!

Ungdomsgruppen

Ungdomsgruppen (UG) är i första hand för mellan och högstadieungdomar. Men är man äldre är man ändå välkommen till oss på tisdagar i Kyrkans Hus källare kl.18-20. Första träffen varje termin bestämmer ungdomsgruppen vad man vill göra när vi träffas. Varje gång finns smörgåsfika, och vi avslutar med en andakt. Vi åker ibland på utflykter. Det vi gör ska alla kunna vara med på.

Ungdomsgruppen vill vara en trygg gemenskap där alla kan känna sig välkomna! Man kommer när man vill och har möjlighet.

Häng med och se!

Kontaktperson: Maria From (epost) - 0585-315 36.