Gudstjänster i Knista församling

Gudstjänster under 16/8 - 22/8 -24

Kyrkbuss:
Hämtar vid följande platser:

• Kyrkans Hus, Storgatan 28, 30 min innan gudstjänst
  • Kvarteret Tallens parkering, Sannagatan 17, 25 min innan gudstjänst
  • Glashuset, Östra Långgatan 10, 20 min innan gudstjänst

Bor du utanför Fjugesta måste du ringa och boka din plats för
att åka med kyrkbussen. Ring 0585-363 88 senast fredag kl 12,
ange namn, adress och telefonnummer.

Söndagens bibeltexter

Här kan du läsa de aktuella texterna som är för den kommande söndagen. Den gammaltestamentliga, Epistel samt Evangeliet. Även det aktuella temat finner du här.

En fyr lyser upp ett blått mörker.

Tankar inför helgen

"Den som ska ut och nattsegla måste ge sig av innan skymningen. När skymningen kommer, blir det för mörkt, och du kommer inte ens att komma ut ur din hemmahamn, ut till fyrarna.” Läs prästens tankar inför helgen på Svenska kyrkans bloggportal.

Predikoturer via mail

Vill du få predikoturer skickade till dig?

Välkommen att åka med kyrkbussen!

Kyrkbussen går vanligtvis varje söndag, i första hand till högmässan kl. 10.00. Se predikoturen i tidningen, anslagstavlorna vid våra kyrkor och församlingens hemsida för information.

Appar

Här kan du läsa om några av Svenska kyrkans appar. Kyrkguiden som hjälper dig hitta kyrkor och evenemang, Kyrkan – en interaktiv app för barn i förskoleåldern och utlandskyrkans app.