Kyrkis

Kyrkis är Knista församlings verksamhet för barn 6-12 år.

Sommaruppehåll

Vår öppna verksamhet för barn och familj har sommaruppehåll.
Uppstart sker vecka 35.

Välkomna då!

Vad gör vi på kyrkis?

Kyrkis för barn i skolåldern erbjuds på:

Måndagar kl.13.30-16.30 i Kyrkans Hus Fjugesta. Mellan 14.00 och 15.00 äter vi mellis. Därefter finns möjlighet till läxläsning, spela spel och hänga. Vi kommer även att erbjuda någon form av skapande varje gång som utgår ifrån kyrkoåret. Meddela när ditt barn kommer, och vilket telefonnummer du som förälder svarar på. Kyrkis i Kyrkans Hus  är en öppen grupp, så man kommer när man vill och kan.
OBS! Ligger vilande fr.o.m v 9!

Tisdagar kl.14-16.30 i Hidinge Nya kyrka. Vi hämtar barn vid fritids Hidinge skola kl.14 och 14.20 om ni föräldrar anmält detta i förväg till oss och fritidspersonalen. Mellan 14.00 och 14.45 äter vi mellis. Därefter finns möjlighet till läxläsning, spela spel, måla och hänga. Vi fortsätter sedan med något skapande utifrån kyrkoåret, lek inne eller ute och avslutar med att gå fram i kyrkan och sjunger.

Kyrkis ska vara en trygg gemenskap med plats för glädje, sorg och allt däremellan. Vi tar upp ämnen som har med livet och kyrkan att göra, och utgår mest utifrån barnens egna frågor och reflektioner. Tanken är att vi lär oss av varandra. Några gånger under terminen träffar vi alla andra barn och ungdomsgrupper när vi tillsammans gör olika gudstjänster. Då bidrar vi med olika saker. Det kan vara en bön vi skrivit, målningar eller annat vi skapat som har med gudstjänstens tema att göra.

Vi kan även erbjuda utflykter och övernattningar.

Välkomna att höra av er!

Maria From (epost) -  0585-31536