Vill du vara med och pilgrimsvandra för klimatet den 12 augusti?

PILGRIM’S WALK FOR FUTURE är en gigantisk manifestation på nästan 200 mil där alla kan delta. De startar i Vadstena och avslutar i Glasgow. Denna långa vandring görs för att uppmärksamma klimatmötet COP 26, som äger rum i Glasgow i november. Pilgrimsvandringen vill lyfta klimatfrågan och sätta fokus på hållbarhet

Den 11 och 12 augusti passeras Klippans Pastorat av dessa pilgrimsvandrare. De följer Birgittaleden genom vårt pastorat. Vill du vandra med pilgrimsvandrarna från Vadstena en dag, tillsammans med Klippans pastorat, finns möjligheten den 12 augusti.
Kl 9.00 börjar vi vandringen från S:t Petri kyrka mot Kågeröds församlingshem, som är dagens slutdestination. Ingen anmälan krävs. Kom och var med! Ta med dig vatten och mat för en hel dag och kläder som passar dagens väder. Tänk även ut en lösning i förväg på hur du ska komma tillbaka till Klippan. Vandringen är runt 20 km och man går i pilgrimstempo med gott om tid för kroppslig och andlig återhämtning. 

Den 11/8 kl 20.00 blir det Allsångskväll med avslutande andakt i S:t Petri kyrka. Pilgrimerna som kommer vandrande från Örkelljunga bjuds på detta. Även du är välkommen att delta.  

Önskar du mer information om hela Pilgrim’s Walk for Future och vad det kan innebära går du in på hemsidan: walkforfuture.se. Här kan du uppdatera dig fortlöpande.