Gemensam pastoratsdag – Tillsammans!

Välkommen till S:t Petri kyrka med omgivningar söndagen 23 oktober – en eftermiddag och kväll fylld med roliga och intressanta aktiviteter. Här finns något för alla, både barn och vuxna. Vi börjar kl 15 och avslutar med en festlig mässa kl 17 för alla med pastoratets körer och musiker.

- Servering av korv med bröd

- Fiskedamm vid spegeldammen utanför kyrkan

- Labyrintvandring i lavendellabyrinten i Stadsparken

- Tipspromenad

- Öppna mötesplatser för kaffe och samtal 

Teater

Kl 15.00–15.30 Barnteater "Farbror Kvisten" i församlingshemmet. Amatörteater framförd av våra barnledare.

Pilgrimsvandring

Start kl 15.00 vid lavendellabyrinten i Stadsparken. Tillsammans går vi en "stadspilgrimsvandring" i lugnt tempo och avslutar vid S:t Petri kyrka, strax före kl 16.00.

Flera armar uppsträckta mot taket.

Prova på Heliga danser

Kl 15.30–16.00 Våga prova släppa loss i en helig dans! Vi ses i Petrigården (källaren under församlingshemmet) och lär oss av dansledare Karin Fors.

Ett tänt ljus i en ljuslykta.

Pyssel för barn och vuxna

Kl 15.45–16.40. Vi ses på Lillhem (Vedbyvägen 13) och gör ljuslyktor tillsammans. Lyktorna tar vi sedan med oss till S:t Petri kyrka och tänder i samband med gudstjänsten kl 17.

Flaggdans

Kl 16.00–16.30 i församlingshemmet. Vi övar dans med flaggor som vi sedan tar med oss till gudstjänsten i kyrkan kl 17.00.

Toner strömmar ur fyra öppna munnar.

Körworkshop

Kl 16.00–16.30 i S:t Petri kyrka. Prova att vara med och sjunga i kör! Vi lär oss en låt som vi sedan sjunger tillsammans med pastoratets körer under gudstjänsten.