Klippans pastorat

Kontakt

Klippans pastorat Besöksadress: Vedbyvägen, vid S:t Petri kyrka, 26435 Klippan Postadress: Box 2024, 26402 Östra Ljungby Telefon: +46(435)29680 E-post till Klippans pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Klippans pastorat

En mötesplats som är öppen för alla. Välkommen till gemenskapen!

Här hittar du lediga tjänster i vårt pastorat.
Just nu söker vi en komminister.

Här hittar du lediga tjänster i vårt pastorat. Just nu söker vi en komminister.

Detta nummer gäller för juni, juli och augusti 2016. Läs om S:t Petri kyrkas 50-årsjubileum, om hur det kan vara att gifta sig i Svenska kyrkan, Musik i Sommarkväll och allt annat som händer i sommar i Klippans pastorat.

Läs senaste numret av Prästkragen här!

”I Luthers fotspår”

2017 är det 500 år sedan Luther spikade upp sina 95 teser mot avlaten på Slottskyrkans dörr i Wittenberg. Detta kommer att firas stort i Tyskland och den övriga lutherska kyrkovärlden. Vi firar det med en samtalscirkel och resa!

Aktuellt från Klippans pastorat