Sjung i kör

Att sjunga är både roligt och hälsosamt. Glädje åt både utövare och åhörare. I Kiviks församling finns det körer för barn, ungdomar och vuxna.

Kyrkokören

En blandad tre- och fyrstämmig kör som övar på måndagar kl 19.00-20.30. Kören sjunger en blandad repertoar med både nyare och traditionella sånger som framförs vid olika gudstjänster, några gånger per termin.

Kyrkis

En grupp för barn mellan 6 och 9 år. Kyrkis träffas på torsdagar kl 13.45-17.00 och sjunger, leker och pysslar.

Vill du veta mer?

För frågor eller intresseanmälan är du välkommen att ringa Maria Jeppsson 0708-160973 eller mejla maria.jeppsson@svenskakyrkan.se