Foto: Annika Ivarsson

Sjung i kör

Ny barnkör startar, och kyrkokören tar en paus.

Just nu, hösten 2020, har Kiviks kyrkokör paus. Med anledning av rådande pandemi har vi ställt om och på körens ordinarie övningstid måndag kl 18.30 (jämna veckor med start 31 augusti) är det istället för körrepetition ”Måndagsmusik” i S Mellby kyrka. För mer information läs på vår startsida under rubriken Måndagsmusik i S Mellby eller kontakta kyrkomusiker annika.ivarsson@svenskakyrka.se

Körsång för barn

Hösten 2020, närmare bestämt den 10 september, startar en ny barnkör i Kiviks församling. Övning varje torsdag kl 15.30-16.10 i församlingshemmet S Mellby. Körledare är Annika Ivarsson.

Kyrkokören

En fyrstämmig kör som övar på måndagar kl 18.30-20.30 i församlingshemmet S Mellby. Kören sjunger en blandad repertoar med både nyare och traditionella sånger som framförs vid olika gudstjänster, några gånger per termin.

Vill du veta mer?
För frågor eller intresseanmälan är du välkommen att höra av dig till Annika Ivarsson 0414-713 58, mobil 0708-16 09 23, e-post annika.ivarsson@svenskakyrkan.se

Välkommen till Kyrkis!

Kyrkis är en grupp för tjejer och killar i åldern 6-10 år som träffas på torsdagar kl 13.45-17 i församlingshemmet i S Mellby.

Här fikar vi, sjunger, leker, pysslar samt läser berättelser och pratar om olika saker.

Hämtning är lämpligast kl 16-17.

Om du går i Kiviks skola kan du åka med skolbussen till S Mellby där någon av ledarna möter upp vid busshållplatsen. Om du går på någon annan skola finns det kanske möjlighet att ta bussen eller få någon vuxen att skjutsa dig.

Ledare för kyrkis är Ingela Nilsson och Annika Ivarsson

Välkommen att ringa, SMS:a eller mejla
Ingela 0414-713 54, 0708-16 12 65
ingela.a.nilsson@svenskakyrkan.se