Mies tuo ruokakassia vanhukselle, joka seisoo ovensuussa.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Kirkko koronakriisin aikana

Toiminta on sopeutettu pandemian asettamiin vaatimuksiin ja ohjeisiin. Tapahtumia on siirtynyt verkkoon. Kirkko on tässäkin tilanteessa sinua varten.

Kirkko on kirkko myös verkossa

Jumalanpalveluksia ja seurakuntien ryhmätoimintaa on siirretty verkkoon. Voit hakea niitä Ruotsin kirkon kotisivujen digitaalisesta kalenterista esimerkiksi hakusanalla ”finska” tai ”suomenkielinen”.

Voit liittyä Facebook-ryhmään Suomeksi Ruotsin kirkossa. Siellä tiedotetaan seurakuntien suomenkielisestä toiminnasta eri puolilla maata. Monilla seurakunnilla on myös omia Facebook-sivuja.

Tukholman suomalaisen seurakunnan verkkosivuilta löydät seurakunnan digitaaliset jumalanpalvelukset.

Jos olet huolissasi tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä seurakuntaasi. Keskusteluapua tarjoaa myös Ruotsin kirkon Palveleva puhelin.

En brudtärna med brudbukett i handen tittar upp på vigselprästen

Perhejuhlat korona-aikaan

Suunnitteletko perhejuhlia? Voi olla, että joudut sovittamaan tilaisuutta koronaepidemian asettamiin vaatimuksiin.