Svenska kyrkan i Kind Besöksadress: Klockaregatan 2, 51252 Svenljunga Postadress: Box 109, 51254 Svenljunga Telefon:+46(325)612000 E-post till Svenska kyrkan i Kind

Stillhetens hus

Stillhetens hus är alltid öppet för dig! Här kan du komma och sitta ner en stund. Ta med en fikakorg och tänd en brasa om du vill!

Den lilla stugan i hörnet av Prästgårdens trädgård är alltid öppen, oavsett om Prästgården håller öppet eller inte. Stillhetens hus är till för dig. Hit kan man komma ensam för en stunds eftertanke, eller tillsammans med vänner. En del väljer att ta med en fikakorg och umgås en stund. Det finns ved om du vill tända i spisen.