Ut ur ensamheten

Många människor är ofrivilligt ensamma. Människor som är i olika åldrar och kanske varken syns och hörs. En del har själva dragit sig undan. Några kan av någon anledning inte alls ta sig ut från hemmet och några vill bara ta en fika och prata en stund med någon som är villig att lyssna. Klicka på någon av rubrikerna nedan för att läsa mer om hur du kan ta hjälp att ta dig ur ensamheten eller själv vara med i församlingens Besöksgrupp:

jag vill gärna ha kontakt med Kiladalens församling angående Besökgruppen. Nedan anger jag också hur jag helst vill bli kontaktad.

Kiladalens församling sparar dina kontaktuppgifter för återkoppling och kontakt. Om du vill delta i verksamheten sparas uppgifter så länge som du deltar i den. På webben finns mer information om hur Svenska kyrkan hanterar personuppgifter.