Foto: Magnus Aronson IKON

Ut ur ensamheten

Många människor är ofrivilligt ensamma. Människor som är i olika åldrar och kanske varken syns och hörs. En del har själva dragit sig undan. Några kan av någon anledning inte alls ta sig ut från hemmet och några vill bara ta en fika och prata en stund med någon som är villig att lyssna. Klicka på någon av rubrikerna nedan för att läsa mer om hur du kan ta hjälp att ta dig ur ensamheten eller själv vara med i församlingens Besöksgrupp:

Du som vill ha hjälp att bryta ensamheten. Din egen eller någon annans.

Känner du dig ensam? Är du ofrivilligt ensam och saknar du någon att prata med? Skulle du vilja ta emot besök av någon i församlingens Besöksgrupp? Känner du någon annan som är ensam? Klicka och läs mer om hur vi i Besöksgruppen kan hjälpa till med att bryta ensamhet...

Du som vill hjälpa någon att bryta ensamheten - gå med i Besöksgruppen!

För att möta människors längtan och behov av kontakt har Kiladalens församling startat Besöksgruppen som redan nu består av ett antal personer redo att göra värdefulla insatser för någon annan.Vi vill att gruppen växer med fler människor i olika åldrar, med olika personligheter och intressen så att fler kan få hjälp att bryta ensamheten. Klicka och läs mer om att prova på och att delta i Besöksgruppen!

jag vill gärna ha kontakt med Kiladalens församling angående Besökgruppen. Nedan anger jag också hur jag helst vill bli kontaktad.

Kiladalens församling sparar dina kontaktuppgifter för återkoppling och kontakt. Om du vill delta i verksamheten sparas uppgifter så länge som du deltar i den. På webben finns mer information om hur Svenska kyrkan hanterar personuppgifter.