Benen av två personer som vandrar på en väg.

Livsstegen

Tolv steg för oss som vill hitta vår väg i livet. Start våren 2023.

Livsstegen i Kiladalens församling - förhandsinformation

Under våren 2023 startar ”Livsstegen” som är ett självhjälpsprogram i tolv steg för alla som känner att livsproblem, stora som små, har gjort tillvaron komplicerad.

De tolv stegen är utformade som en personlig vandring med start i insikten att jag har ett problem och där målet är att vilja hjälpa mig själv och andra.

Start och anmälan

Närmare information om Livsstegen, om anmälan och om när träffarna äger rum kommer att meddelas omkring årsskiftet, så håll utkik här på webben och i församlingens övriga kanaler, instagram och facebook, så får du veta mer!

Frågor och funderingar

Om du redan nu vill veta mer om ”Livsstegen” kontaktar du någon av nedanstående ledare:

• Carola Lindkvist Wahlbeck, präst, Mejl
  • Ulrik Kvist mejl
  • Thomas Hansson mejl

Det går också bra att kontakta församlingen direkt. Ring, mejla eller skicka ett kontaktformulär (se nedan):

Församlingsexpeditionen 0155-570 02 mejl

Livsstegen i Kiladalens församling. Tolv steg för oss som vill hitta vår väg i livet.

Jag vill ha kontakt angående kommande grupp av "Livsstegen" som startar våren 2023. Kontakta mig enligt nedan. (Kontaktuppgifter sparas så länge som de behövs för syftet)

MER INFORMATION Närmare information om Livsstegen, om anmälan och om när träffarna äger rum kommer att meddelas omkring årsskiftet, så håll utkik här på webben och i församlingens övriga kanaler, instagram och facebook, så får du veta mer.