Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Kiladalens församling Besöksadress: Kiladalens församling, 61170 Jönåker Postadress: SKOLVÄGEN 28, 61170 JÖNÅKER Telefon:+46(155)57002 E-post till Kiladalens församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gå med i Besöksgruppen

Vill du vara med i Besöksgruppen och hjälpa en medmänniska att bryta ensamheten?

Du behöver inte vara samtalsproffs. Det räcker att vara Medmänniska !


Man kan vara ensam på olika sätt och vid olika tillfället i livet. Ensamheten har heller inget specifikt ansikte eller ålder.

För att möta människors längtan och behov av kontakt har Kiladalens församling startat Besöksgruppen som redan nu består av ett antal personer redo att göra en värdefull insats här. Eftersom behoven är stora vill vi såklart att gruppen växer med fler människor i olika åldrar, med olika personligheter och intressen. Har Du en stund över och är genuint intresserad av Möten med Människor så välkomnar vi dig varmt att prova på att vara med i gruppen du också! 
Kanske vill du också tipsa någon annan om gruppen och möjligheten att göra gott för någon annan? 

Kontakt
Kontakta församlingens diakoniassistent Peter så får du veta mycket mer om hur Besöksgruppen fungerar och hur du kan delta i den efter dina egna förutsättningar! Det går också att lämna ett meddelande via formuläret nedan så tar vi kontakt med dig på det sätt som du önskar.

Väl mött!/Kiladalens församling

Jag vill gärna ha kontakt med Kiladalens församling angående Besöksgruppen. Nedan anger jag också hur jag helst vill bli kontaktad:

Förklarande text