Vid jobbansökan

Så här behandlar vi dina personuppgifter om du söker en tjänst inom Kils pastorat.

När du skickar in en jobbansökan till oss godkänner du att Kils pastorat registrerar namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-postadress samt de uppgifter om dig som du själv uppger i de dokument du laddar upp. Om du anger referenser kan vi komma att kontakta dem och därmed hantera de uppgifter som lämnas under det samtalet.

Vi behöver dina uppgifter bland annat för att kunna avgöra om du är en lämplig kandidat och för att kunna kontakta dig under rekryteringsprocessen. Inledningsvis behandlas dina personuppgifter med ditt samtycke, men efter att du kommit lite längre i processen och det börjar bli tal om anställning sker behandlingen även på basis av att det är nödvändigt för ingåendet av anställningsavtalet.

Om du inte anställs gallras uppgifterna ur våra system. Anställs du kommer relevanta uppgifter att sparas under anställningen.

Vid frågor om vår behandling av dina eller ditt barns personuppgifter,
kontakta Olaf Traulsen, kyrkoherde, 0554-68 80 82.

Vårt dataskyddsombud är Erika Malmberg, inTechrity, 072-549 64 34.