Vid begravning

Så här behandlar vi personuppgifter i samband med begravning.

Genom att boka tid för begravning av en anhörig ingår ni ett avtal med oss. Vi har registrerat ditt namn och dina kontaktuppgifter i våra system. Dessa uppgifter har, med ditt godkännande, tillhandahållits oss från en begravningsbyrå och grundar sig på det avtal du anses ingå när du bokar tid för förrättning. De kommer endast att behandlas av oss inom församlingen och endast i syfte att administrera förrättningen.

Vissa uppgifter om förrättningen kommer, för historiska ändamål, att sparas för alltid i en så kallad ministerialbok.

Dina kontaktppgifter sparas i vårt system för att vi ska kunna skicka ut inbjudan till minnesgudstjänst.

Gravsättningsintyget kommer att skickas till Skatteverket.

I övrigt sparar vi dina uppgifter i enlighet med vår dokumenthanteringsplan.

Vid frågor om vår behandling av dina eller ditt barns personuppgifter,
kontakta Olaf Traulsen, kyrkoherde, 0554-68 80 82.

Vårt dataskyddsombud är Erika Malmberg, inTechrity, 072-549 64 34.