Kils pastorat

Kils pastorat Besöksadress: Långgatan 35-37, 66530 Kil Postadress: Box 157, 66524 Kil Telefon: +46(554)688080 E-post till Kils pastorat

Ungdomsgrupper

För dig som är 13 år och uppåt erbjuder Kils pastorat en ungdomsgrupp, KU, och en ungdomskör. Du kan också engagera dig i Svenska kyrkans unga (SKU).

Ungdomsgrupper 13 år och uppåt

KU

Dag/tid: Tisdagar 18-20 (läxhjälp)
Torsdagar 18-21
Plats: Kyrkans gård
Ansvarig ledare: Maja Johansson

Vi träffas, fikar, lagar mat och pratar om livet, vänskap, Gud och tro bland mycket annat. Kvällen avslutas med en stunds stillhet. Ingen anmälan behövs!

Ungdomskören

Dag/tid: Tisdagar 17-18, ojämna veckor
Plats: Kyrkans gård, musikrummet en trappa ner
Ansvarig ledare: Anki Johansson

Anmäl dig till ungdomskören här.

Svenska kyrkans unga

Svenska kyrkans unga (SKU) är Svenska kyrkans egen ungdomsorganisation. Det är en demokratisk organisation som är uppdelad i tre nivåer; nationellt, distrikt och den lokala avdelningen. Du som är mellan 0-30 år och ställer sig bakom rörelsens idé och syfte kan vara medlem.

I Kil finns SKU representerade med en egen lokalavdelning. Bland annat så erbjuds alla barn och ungdomar i Kils pastorat att bli medlem. Svenska kyrkans unga i Kil verkar som en del i att lyfta barn och ungdomars röst i Kils pastorats verksamhet.

Vill du veta mer om SKU? Kolla in deras hemsida för mer information.