Trivselträff (INSTÄLLT)

Välkommen på gemensam trivselträff för Boda och Frykeruds församlingar. Underhållning, fika och härlig gemenskap!

Trivselträffar är en samvaro för daglediga och är öppen för alla som vill uppleva en trevlig stund med underhållning, fika och andakt. Vi träffas en gång i månaden. På grund av covid-19 har vi ställt om verksamheten. I höst kommer alla trivselträffar att ske i Boda kyrka för att kunna hålla 1-2 m avstånd till varandra.

Kontakt: Märit Arpi 0554-68 80 90

Mån 6/10 kl. 10.30 i Boda kyrka
Göran Isaksson underhåller.

Onsdag 2/11 kl. 10.30 i Boda kyrka
”Gråben” spelar och sjunger.

Varmt välkomna!

Covid-19 information

Vi anpassar vår verksamhet till rådande omständigheter.

• Vi firar gudstjänst varje söndag med max 8 personer (exkl. personal) i kyrkan, den går även att se live på Facebook
  • Dop och vigslar utförs med max 8 personer (exkl. personal) i kyrkan.
  • Begravningar utförs med max 20 personer (exkl. personal) i kyrkan. Detta är det enda undantaget från 8-regeln och gäller även borgerliga begravningar och urnnedsättningar. Men inte minnesstunder, där är det max 8 personer som gäller.
  • All öppen verksamhet vuxna och barn tillsammans med vuxen samt skattkistan ställs in fr.o.m. 13/11 och all verksamhet för barn, unga och konfirmander ställs in fr.o.m. 23/11.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket betyder att verksamheten kan ställas om med kort varsel.