Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Kils pastorat Besöksadress: Långgatan 35-37, 66530 Kil Postadress: Box 157, 66524 Kil Telefon:+46(554)688080 E-post till Kils pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vuxen

Gemenskap, underhållning och skratt. Tre viktiga ingredienser för välmående. Välkommen att delta i någon av våra träffar.

Elvaträffen  

Varje vecka under höst och vår har vi i Närhetens kyrka i Kil en särskild samvaro för daglediga. Vi lyssnar på sång och musik eller någon inbjuden gäst som berättar om något speciellt. Efteråt dricker vi kaffe till självkostnadspris. En gång i månaden serveras det soppa till lunch. När vi närmar oss jul finns möjlighet att anmäla sig till julbord och under våren bjuder vi in till den stora vårlunchen. 
 
Vi träffas varje onsdag kl. 11.00.
Vid frågor kontakta Kaarina Danskain, telefon 0554-68 80 86.  

Trivselträffar  

Trivselträffar är en samvaro för daglediga och är öppen för alla som vill uppleva en trevlig stund med underhållning, fika och andakt. Vi träffas en gång i månaden i Fagerås församlingshem och i Boda församlingshem.

Vid frågor kontakta Märit Arpi, telefon 0554-68 80 90.  

Församlingsafton  

En gång i månaden bjuds det in till församlingsafton med underhållning och fika. Kvällen avslutas oftast med en andakt i kyrkan. Församlingsafton är alltid en torsdag i månaden kl. 19 i Boda församlingshem och kyrka. 

Vid frågor kontakta Märit Arpi, telefon 0554-68 80 90.