Handarbeta tillsammans (INSTÄLLT)

Tycker du om att skapa? Vill du inspireras av andra? Vi handarbetar, pratar och fikar tillsammans.

Boda församlingshem

Arbetskrets måndagar, jämna veckor,  kl. 10.00.
Höstterminen startar 14/9
Kontakt: Märit Arpi 0554-68 80 90

Fagerås församlingshem

Arbetskrets onsdagar, jämna veckor, kl. 14.00.
Höstterminen startar 16/9
Kontakt: Märit Arpi 0554-68 80 90

Gamla och nya medlemmar önskas varmt välkomna!

Covid-19 information

Vi anpassar vår verksamhet till rådande omständigheter.

• Vi firar gudstjänst varje söndag med max 8 personer (exkl. personal) i kyrkan, den går även att se live på Facebook
  • Dop och vigslar utförs med max 8 personer (exkl. personal) i kyrkan.
  • Begravningar utförs med max 20 personer (exkl. personal) i kyrkan. Detta är det enda undantaget från 8-regeln och gäller även borgerliga begravningar och urnnedsättningar. Men inte minnesstunder, där är det max 8 personer som gäller.
  • All öppen verksamhet vuxna och barn tillsammans med vuxen samt skattkistan ställs in fr.o.m. 13/11 och all verksamhet för barn, unga och konfirmander ställs in fr.o.m. 23/11.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket betyder att verksamheten kan ställas om med kort varsel.