Svenska kyrkans app för barn

Genom interaktiva lek och spelmoment får barn i förskoleåldern möjlighet att upptäcka kyrkorummet, kyrkans tro och traditioner.

I appen kan man man:

- Tända ljus i en ljusbärare

- Fylla en dopfunt med vatten

- Spela memory med djuren i Noas ark

- Måla ett kyrkfönster

- Ändra om på altartavlan

- Pussla ihop en oblat

- Spela på orgeln

Man kan också titta på tre filmer som handlar om dop, vigsel och begravning.  Filmerna heter Lillebrors dop, Vigsel i kyrkan och Farmors begravning, dessa finns också på youtube.

Appen är gratis att ladda ner och finns där appar finns, är helt fri från reklam och erbjuder inga köp inuti appen.

Policy för integritetsskydd

Appen kyrkan samlar ingen information som kan användas för att identifiera eller kontakta enskild person.  För att kunna förbättra appen samlas statistik om hur appen Kyrkan används.  Statistikuppgifterna kan inte kopplas till en specifik person.  Kontakta gärna Nationella sidor om du har frågor eller synpunkter på vår policy för integritetskydd.