Nyinvigning av Stora Harrie kyrka

Kom och se hur fin kyrkan blivit efter höstens renovering och ombyggnad. Mässa med feststämning står på programmet den 15 oktober. Kolla här så får du veta mer och kan se bilder från renoveringen.

Välkommen till nyinvigningsmässa med feststämning!

Den 15 oktober klockan 15 är dag och tid som gäller.

Stora Harrie kyrka har fått en rejäl ansiktslyftning nu i höst. Altarets röda tegel är numera putsat och har fått en skön, grön färg. Inne på toaletten kan besökaren ta sig en titt på en gammal kalkmålning som kom i dagen när man plockade bort väggskivorna för att göra i ordning där inne.

En annan markant förändring är förstås att Einar Forseths altartavla, som under många år varit upphängd i kapellet, nu har flyttats tillbaka in i koret. Den vackra, färgglada triptyken visar motiv från Kristi uppståndelse.

Vill du se en informationsfolder om renoveringen och kyrkan? Då ska du klicka här.