Vår musikskola

Just nu är det fullt i Musikskolan och lång kö. Vi kan därför inte ta emot fler anmälningar.

Hos oss finns det möjlighet för alla, barn som vuxen, att delta i församligens musikskola. Oavsett om du är nybörjare eller vill lära dig mer. Undervisningen bedrivs av församlingens kyrkomusiker och som elev får du regelbunden undervisning, enskilt eller i grupp, och deltagande i konserter och gudstjänster.

Vi har möjlighet att undervisa i de vanligaste instrumenten: orgel, piano, tvärflöjt, blockflöjt, bruksgitarr, elbas, fiol och cello. Det går även att få undervisning i sång och musikteori. Du behöver dock ha ett eget instrument.

Du behöver vara medlem i Svenska kyrkan för att få ta del av Musikskolans verksamhet. Klicka här för att läsa mer.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Vi kontaktar dig om tid och plats för lektioner, som i första hand sker i ditt närområde, med viss reservation för instrumentval.

Helena Hellström