Katrineholmsbygdens församling Besöksadress: Bievägen 3, 64146 KATRINEHOLM Telefon: +46(150)77201 E-post till Katrineholmsbygdens församling Webbplats

Vår musikskola

Undervisningen börjar vecka 36

Hos oss finns det möjlighet för alla, barn som vuxen, att delta i församligens musikskola. Oavsett om du är nybörjare eller vill lära dig mer. Undervisningen bedrivs av församlingens kyrkomusiker och som elev får du regelbunden undervisning, enskilt eller i grupp, och deltagande i konserter och gudstjänster.

Vi har möjlighet att undervisa i de vanligaste instrumenten: orgel, piano, tvärflöjt, blockflöjt, bruksgitarr, elbas, fiol och cello. Det går även att få undervisning i sång och musikteori. Du behöver dock ha ett eget instrument.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Vi kontaktar dig om tid och plats för lektioner, som i första hand sker i ditt närområde, med viss reservation för instrumentval.

Terminsavgiften är 300 kr för barn och 500 kr för vuxen (syskonrabatt 50%)

Vi har fortlöpande antagning och anmälningsdatum gäller som köplats.

Anmäl dig här:

Helena Hellström