Katrineholmsbygdens församling Besöks- och postadress: Bievägen 3, 64146 KATRINEHOLM Telefon: +46(150)77201 E-post till Katrineholmsbygdens församling

Musikgudstjänster och konserter

Alltid fritt inträde!

28 mars, Gåvorna 15.00

Musik med Country Gospel Sisters

30 mars, sköldinge kyrka 15.00

Långfredagsmusik med Sköldinge kyrkokör, Andrei Dashko som solist, Marie Persson ackomanjerar och Staffan Elf leder.

2 april, Valla kyrka 18.00

Påskens sånger och psalmer med Andrei Dashko som solist, Gloriakören och Lerbokören under ledning av Pia Fagerberg Svanqvist

6 april, katrineholms kyrka 19.00

Ekumenisk konsert med Lindbergarna. Arr: KSR

8 april, Östra Vingåkers kyrka 18.00

"Himlen är oskyldigt blå" - En musikgudstjänst där Östra Vingåkers kyrkokör, Ofeliakören och solister  tillsammans med ett kompband framför låtar av Ted och Kenneth Gärdestad. Körledare - Helena Hellström Präst - Maria Gabrielsäther Diakon - Gunilla Celing- Johansson.

15 april, katrienholms kyrka 18.00

En Lisa för själen - musikgudstjänst med Lisa Karlsson på orgel och piano

17 april, Nävertorps kyrka 12.00

Lunchmusik med Flauto Dolce - blockflötjer i samklang. Medverkande: Kristina Larsson, Per-Arne Karlsson, Bosse Lundgren och Anders Lind.

22 april, Katrineholms kyrka 18.00

Musikskolekonsert med församlingens musikskolas elever. Stipendieutdelning.

28 april, sköldinge kyrka 18.00

Musik vid helgsmål med Staffan Elf

29 april, Östra Vingåkers kyrka 11.00

Gudstjänst med musikal. Barnkörerna Sångfåglarna och Fyrklövern framför, under ledning av Helena Hellström,  en musikal i gudstjänsten. Präst är Maria Gabrielsäther.

13 maj, stora malms kyrka 17.00

Sommarmusikgudstjänst - barnkören i Forssjö och Veterankören under ledning av Eva Larsson, präst är Anna Jarl.

13 maj, Sköldinge kyrka 18.00

Vårkonsert