Katrineholmsbygdens församling Besöksadress: Bievägen 3, 64146 KATRINEHOLM Telefon: +46(150)77201 E-post till Katrineholmsbygdens församling Webbplats

Musikgudstjänster och konserter

Alltid fritt inträde!

17 augusti i Lerbo kyrka kl 19.00

Spröda barocktoner med Cappella Concertante.

27 augusti i katrineholms kyrka och församlingshem kl 18.00

Kvinnor i Bibeln - i ord och ton. Lena König, sång Lotta Larsson, piano. Konstnär och teolog Eva Söderström.

7 september, katrineholms kyrka kl 12.00

Nationalsånger del 2. Arne Eklöf, sång Marie Persson, orgel och piano.

10 september, Sköldinge kyrka kl 18.00

Melodi med melankoli  med Wingren & Mörner: Ann-Catrine, Petter, Eva och Åke. Ma Oftedal, präst.

13 september, Musik på Gåvorna kl 15.00

24 september, katrineholms kyrka kl 16.00

Från Husby till Nashville med MJM (Mia, Josefin och Malin). En konsert till förmån för Världens barn, avslutning och prisutdelning i Kyrkrallyt.

26 september, nävertorps kyrka kl 12.00

Lunchmusik med Mariette Flyckt. Efterförljande lunch till självkostnad.

27 september, Musik på Gåvorna kl 15.00

"Sega Gubbar"

5 oktober, katrineholms kyrka kl 12.00

Lunchmusik med efterföljande lunch till självkostnad.

7 oktober, nävertorps kyrka kl 18.00

Körjubileumskonsert Nävertorps kyrkokör fyller 20 år och firar det med en konsert.

8 oktober, floda kyrka kl 18.00

Orgelkonsert -En sprudlande lovsång och feststund på Tacksägelsedagens afton på Stora Orgeln i Floda kyrka. Organisten Daniel Larsson Säter, gästar oss med ett program med musik av Bach, Mendelsohn, Olsson mfl. Även en eller annan utflykt i folkmusikens land utlovas.

11 oktober, Musik på Gåvorna kl 15.00

13 oktober, katrineholms kyrka kl 19.00

Gospelkonsert med One Way Brother  -en gospelkvartett från Örebro som sjungit tillsammans sedan1972. Repertoaren består av i första hand "Southern Gospel", amerikansk sydstatsgospel som gruppen sätter en ära i att framföra på traditionsenligt vis. Sångerna blandas med pärlor ur den kristna sångskatten i de konserter och program som gruppen framför. Samarr KSR, Julita Missinsförsamling, Sensus och Katrineholmsbygdens församling.

22 oktober, Sköldinge kyrka kl 16.00

På resande fot med Stockholmspolisens damkör. Följ med till olika platser i världen, vi lovar att igenkänningsfaktorn är hög!

24 oktober, nävertorps kyrka kl 12.00

Lunchmusik med Mariette Flyckt. Efterföljande lunch till självkostnad

25 oktober, Musik på Gåvorna kl 15.00

2 november, katrineholms kyrka kl 12.00

Lunchmusik i Allhelgonatid, med Marie Persson. Efterföljande lunch till självkostnad.