Katrineholmsbygdens församling Besöksadress: Bievägen 3, 64146 KATRINEHOLM Telefon: +46(150)77201 E-post till Katrineholmsbygdens församling

Kärleksvecka med #kyss

i Katrineholms kyrka 16-21 oktober

#kyss är en meditation i ord och bild över Höga visan av Maria Küchen och Kent Wisti.

Inspirerad av världens äldsta kärleksdiktningar, som återfinns i Bibeln. Den omtyckta utställningen har nu även kommit till vår församling och visas i kyrkan under vecka 42. Läs mer om utsällningen här: #kyss, Kent Wisti

måndag 16/10 kl 18 – 19

Invigning – filmen #kyss, föreläsning om Höga Visan av Mats Askeljung, Frälsarkransens kärlekspärlor med Gun-Britt Carlsson.

onsdag 18/10 mässa kl 18

Därefter visas filmen #kyss och vi samtalar utifrån ett kärleksperspektiv om Livsstegen tema "Tillit". Karola L Wahlbeck, Werner Lang.

lördag 21/10 kl 15–17.30

Bibelateljé med Ma Oftedal "Ikoner" och kl 18.00 visas filmen #kyss i kyrkan, avslutning av Kärleksveckan. Karola L Wahlbeck, Ma Oftedal.

Tisdag och torsdag kan man se utställningen under kyrkans öppettider kl 8-16 samt lördag 10-18.