Just nu i Katarina

Vårterminen 2021. Se nedan vad som sker i församlingen just nu.

Katarina kyrka är öppen

Välkommen in för att samtala med någon, lyssna på musik och tända ljus. Kyrkan är öppen 10.00–17.00 alla dagar i veckan. Mellan 15.00–17.00 finns dessutom en präst eller diakon på plats i kyrkan.

LIVESÄNDA GUDSTJÄNSTER

På söndagar livesänder vi gudstjänster från Katarina kyrka. Själva livesändningen ser du 11.00 på Facebook. Men du kan även se gudstjänsten senare på hemsidan.
Se tidigare gudstjänster här

Digitala andakter

Dela bön och sång en stund tillsammans. ­Livesänd andakt med våra präster och ­diakoner 9.00 mån–fre på Katarina församlings Facebook-sida.

Webbandakten med delningsrunda 9.30 mån–fre i Facebook-gruppen Webbandakt i Katarina. Du hittar de båda digitala andakterna på församlingens Facebook-sida

LIVSSTEGEN 2021

Introduktionsmötena till Livsstegen 2021 drar igång nu i januari och februari. Boka din plats så snart du kan. Varmt välkommen!
Lär mer här

Konst i BENHUSET

27 feb startar en ny utställning i Benhuset. Ossuarium heter den. Verk av Mari Kretz, Petter Kreuger och Stina Brockman. För tider och mer information, läs mer här.

Hjälptelefon

Vi hjälper människor i riskgrupper att handla mat och stötta praktiskt i vardagen. Du kan också vända dig till oss om du är i behov av samtalsstöd eller själavård.

Ring 08-743 68 60 eller mejla till katarina.forsamling@svenskakyrkan.se

Socialt arbete

Vårt sociala arbete i församlingen är extra viktigt i dessa tider. Katarina Diakoni möter hjälpsökande i utsatta livssituationer varje vecka. Som en del av en väg tillbaka i livet kan en ekonomisk gåva ibland vara värdefull. Vi förmedlar sådana gåvor till behövande. Om du vill vara med och stötta det arbetet så kommer verkligen ditt bidrag skillnad. Läs gärna mer om hur du kan ge en gåva.

Så har vi öppet

Katarina kyrka

Mån–sön 10.00–17.00

Allhelgonakyrkan

Stängd för tillfället

Katarina Kök & Café

Katarina Kök & Café i församlingshuset är för tillfället stängt men erbjuder försäljning av lunchlåda för avhämtning, 75 kr/styck.
Lunchlåda kan köpas: mån-fre 11.30-13.00.
Receptionen är öppen: mån-tor 10.00-16.00, fre 10.00-13.00