Höstens utbildningar i Katarina

Inspirationsföreläsningar, workshops, rundvisning och samtal för enskilda intresserade, arbetslag och församlingar.

Inspirerande studiebesök i Katarina församling

Välkommen till inspirationsföreläsningar, workshops, rundvisning och samtal kring Svenska kyrkans mest välbesökta gudstjänster. Vällagad mat från vårt eget sociala företagande. Öppet för alla som vill lära sig mer om hur vi arbetar – såväl enskilda intresserade som arbetslag och församlingar.

Höstens tillfällen

Fördjupningsdag

VÄGEN HEM
Hur vi har organiserat vår medkänsla. En fördjupningsdag om och med medarbetare i Katarina församling.
Datum: Sön 22 sept, Södermalm, Stockholm
Pris: 1 095 kr/person inkl mat & fika

Fördjupningsdag
VÅRT YTTRE OCH INRE KLIMAT
Hur existentiell hälsa spirar och gror i en träkyrka på Södermalm. En fördjupningsdag om och med medarbetare i Katarina församling.
Datum: Ons 25 Sept, Södermalm, Stockholm
Pris: 1 095 kr/person inkl mat & fika

Livsstegsledarutbildning
Vill du som privatperson eller din församling starta upp och leda grupper i Livsstegen? Välkommen på Katarina församlings ledarutbildning! Det är en fördel om ni kommer två från samma verksamhet då vi är två ledare i Livsstegen.
Datum: Lör & Sön 12-13 okt, Södermalm, Stockholm
Pris: 2 195 kr/person

Fortbildning Livsstegen
För dig som leder Livsstegsgrupper och vill utbyta erfarenheter, få stöd i din roll och inspireras av gemenskap.
Datum: Lör 12 okt, Södermalm, Stockholm
Pris: 1 395 kr/person

Mer Information

Fotini Carlsson, fotini.carlsson@svenskakyrkan.se eller 08-743 68 36.