Höstens utbildningar i Katarina

Välkommen på inspirationsföreläsningar, workshops, rundvisning och samtal.

Inspireras av Katarina

Välkommen till inspirationsföreläsningar, workshops, rundvisning och samtal kring Svenska kyrkans mest välbesökta gudstjänster. Vällagad mat från vårt eget sociala företagande. Öppet för alla som vill lära sig mer om hur vi arbetar – såväl enskilda intresserade som arbetslag och församlingar.

Höstens tillfällen

Livsstegsledarutbildning
Vill du som privatperson eller din församling starta upp och leda grupper i Livsstegen? Välkommen på Katarina församlings ledarutbildning! Det är en fördel om ni kommer två från samma verksamhet då vi är två ledare i Livsstegen.
Datum: Lör & Sön 12-13 okt
Plats: Katarina kyrka och Allhelgonakyrkan
Pris: 2 195 kr/person

Fortbildning Livsstegen
För dig som leder Livsstegsgrupper och vill utbyta erfarenheter, få stöd i din roll och inspireras av gemenskap.
Datum: Lör 12 okt
Plats: Allhelgonakyrkan
Pris: 1 395 kr/person

Mer Information

Fotini Carlsson, fotini.carlsson@svenskakyrkan.se eller 08-743 68 36.