Stockholm Urban Garden Show

Välkommen till Katarina Kontempels visningsträdgård på Stockholm Urban Garden Show 8-9 september.

Om Stockholm Urban Garden Show

Stockholm Urban Garden Show kommer att äga rum den 8-9 september i Drakenbergsparken (Tanto) på söder i Stockholm. Med Stockholm Urban Garden Show skapar Koloniträdgårds­förbundet ett tillfälle för diskussion och debatt om framtidens stadsodling inom ramen för en trädgårdsfest. Här lyfts all kreativitet och allt positivt som stadsodling ger staden fram.

Programmet kommer att innehålla föredrag och presentationer från scenen och olika aktiviteter runtom på utställningsområdet och i kringliggande koloniområden/stadsodlingar. Det kommer att finnas något för alla åldrar.

Om Katarina kontempel

Katarina församling medverkar med vår verksamhet i Allhelgonakyrkan, Katarina Kontempel. Katarina Kontempel är en ny, klosterliknande plats i Allhelgonakyrkan i Helgalunden, Skanstull. Mitt i storstadens vardag finns en bönerytm, stillhet och samtal i olika former. På kvällarna erbjuds fördjupning, meditation och kontemplation, mässor samt konserter. Någonstans i huset är det alltid tyst för dig som vill studera, arbeta ostört eller meditera. Frivilliga och medarbetare i Katarina församling hjälps åt att sköta om den tysta miljön och den nya trädgården utanför kyrkan där blommor, grönsaker och kryddor odlas.

Läs mer om programmet på Stockholm Urban Garden Show på stockholmurbangarden.se.