Själavårdsutbildning

"Och ni besökte mig" är en utbildning med inriktning på själavård utanför sjukhusmiljön i samarbete mellan Betaniastiftelsen och Katarina församling

”…och ni besökte mig”

En utbildning med inriktning på själavård utanför sjukhusmiljön
8-19 mars & 14 maj

Sjukhusens vårdtider blir kortare, och alltfler vårdas i hemmet. Att besöka sjuka har alltid varit ett uppdrag för församlingsmedarbetare, men fördjupning på området krävs. För att möta detta behov arrangerar Betaniastiftelsen i samarbete med Sveriges kristna råd, Equmeniakyrkan, Svenska kyrkan och Katarina församling en utbildning som vänder sig till personer som arbetar med själavård.

Läs mer och anmäl dig på betaniastiftelsen.nu

Ladda ner kursens program som pdf