September

Mässor på söndagar | 70-plus-mässa på fredagar | Katarina Kök & Café är öppet | Livsstegen | Konst och teater i Benhuset | Webbandakter | Ung Torsdag | Digitalt: Heliga dårars bibelstudium och mycket mer.

September i Katarina

Hösten är igång. Vi är glada att kunna fira gudstjänst i Katarina kyrka på söndagar och fredagar igen. I veckorna ges även många möjligheter till andakter, både i Katarina kyrka och digitalt

Katarina Kök & Café i församlingshuset är öppet igen för både lunch och fika. Välkommen att umgås på tryggt avstånd.

Kulturhösten? Just nu har vi inga konserter i våra kyrkor, däremot lunchmusik på tisdagar och torsdagar. Och i Benhuset på Katarina kyrkogård är det fullbokat med konstutställningar och teater hela hösten.

Under hösten kommer det finnas både IRL- och digitala Livsstegsgrupper hos oss. Hela diakonin i församlingen jobbar för högtryck för att ge både praktisk hjälp och samtalsstöd. Hjälptelefon, samtalsgrupp om psykisk ohälsa och sorgegrupp är några exempel.

Vårt ungdomsarbete är igång ungefär som vanligt, läs gärna mer om Ung TorsdagHållbar konfaoch Livsstegen Ung.

Hösten är även en bra tid för fördjupning, kolla in de kurser och samtalsgrupper som finns i höst

Välkommen till Katarina i september!

Så har vi öppet

Katarina kyrka

Sön 9.00-17.00
Mån-lör 9.00-16.00

Allhelgonakyrkan

Från 27 sep
Sön 16.00–20.00
Mån–lör Stängt

Katarina Kök & Café

Lunch: mån-fre 11.30-13.00.
Caféet: mån-tor 10.00-18.00, fre 10.00-13.00

Benhuset

Öppet i samband med utställningar och föreställningar.