Peace & Love-konfa

12 steg till konfirmation i Katarina.

Konfirmation i Katarina

Tillsammans tar vi oss an de stora frågorna i livet, lär oss mer om kontemplation och kreativt skapande.

Finns det en kraft som bär mig när allt annat går sönder? Hur ser hen ut i så fall? Kan jag förändra världen? Hur gjorde Jesus revolution? Vad är meningen med mitt liv? Finns det någon särskild uppgift för mig? Inspireras av de tusenåriga kristna berättelserna och hitta svaret inom dig. Här i Katarina församling möts nya och gamla konfirmander och ledare för att praktisera kontemplation, konstnärligt skapande och solidaritetsarbete.

Tillsammans reflekterar och delar vi om hur vår egen väg till inre frid och yttre fred ser ut – utan att bli avbrutna, korrigerade eller bedömda utifrån våra tankar och känslor. Konfirmandträffarna i Katarina är uppdelade i tolv existentiella teman.

Information: Peace & Love-konfa

Träffar: varje tisdag 16.30-18.30 i Allhelgonakyrkan från 8 okt. Vi kommer även delta i några gudtjänster i Katarina kyrka.

Läger: Konfirmandresor 18-20 okt 2019 och 4-9 april 2020

Konfirmationsgudstjänst: 19 april 2020