Riksteatern gästar Allhelgonakyrkan

13 feb: Öppen repetition av föreställningen Närheten.

Närheten
14.00, 13 feb
Allhelgonakyrkan
Fri entré

Koreograf Tove Sahlin bjuder tillsammans med fem dansare och en musiker in till en öppen repetition av sin kommande föreställning Närheten. Närheten utforskar människans känsla av delaktighet och sammanhang på olika sätt.

Som provpublik får du uppleva delar av föreställningen i Allhelgonakyrkan. Vi möts bortom orden med vibrerande livemusik och en smittsam koreografi som utformas genom platsen och de som är där. Du bjuds in och bjuds upp att interagera med dansarna och musikern som rör sig nära, runt om och mellan publiken.