När allt brustit i bottenlöst fall – buren

17 november: En rörelsegestaltning i ord och ton om ”Livsvägen – en väg till liv” framförd av Yvonne Rademacher och eurytmigruppen i Katarina kyrka.

När allt brustit i bottenlöst fall – buren
Lördag 17/11 kl.16.00 i Katarina kyrka. Fri entre´

”Han kom med förvandlingens möjlighet
i pånyttfödelsens tid
förde mig in i smärtan
det oförlösta väntar förlossning”

Varje människas livsväg är unik i såväl glädje som sorg. 2006 gav Yvonne ut en diktsamling ”Efter Vargtimmen” med egna akvarellmålningar. Där får vi följa hennes bearbetning av sin sexåriga sons död.

I föreställningen ”När allt brustit i bottenlöst fall – buren” är dikterna omarbetade och Yvonne sätter dem i rörelse och blir själv till en bild.

Yvonnes eurytmigrupp i Katarina kyrka visar i ”Livsvägen – en väg till liv”, Ödesfrågan, Vägen av Dag Hammarsköld, Pater Noster (Fader Vår), Trekantsförvandling och Halleluja.

Musikstyckena framförda på lyra av Volker Dillman, inspirerade av Livets förvandlingskrafter, är komponerade av Vollker Dillman och Lothar Reubke.

Recitation och instudering, Lena Bergquist-Lind
Ljus, Anders Enqvist