Livsstegen Ung

Tolv steg för oss som vill hitta vår väg i livet. Livsstegsinspirerad grupp för ungdomar mellan 15-25 år.

Hösten 2019

Tid: Torsdagar 17.00 - 18.00
Start: 5 sep
Plats: Allhelgonakyrkan (Glasrummet)

OM Livsstegen ung

Delningsgrupp för ungdomar mellan 15-25 år. Livsstegen är självhjälpsgrupper som utvecklats under drygt 20 år i Katarina församling och som utgår från boken Livsstegen – 12 steg till inre hälsa av Olle och Fotiní Carlsson.

Livsstegen Ung är gruppen för dig som är ung och vill reflektera över och tala om livets mening tillsammans med andra unga. Du som deltar är 15-25 år och vi som leder är ungdomar och unga vuxna i församlingen. Vi träffas tolv gånger per termin och delar med oss av våra liv utifrån tolv olika teman med tillhörande frågor. Du behöver inte komma alla gånger utan kommer de gånger du har lust och möjlighet.

Träffarna är på torsdagar kl. 17.00-18.00 i Allhelgonakyrkan med start 5/9 och uppehåll på skollov. Om du har gått Livsstegen Ung tidigare är du varmt välkommen att komma på träffarna när du vill och kan! Om du kommer för första gången mejlar du ledaren Simon Aspberg på simon.aspberg@svenskakyrkan.se och kommer en halvtimme tidigare för att kunna ställa frågor och få en kort introduktion.

Simon Aspberg, ledare Livsstegen Ung,
simon.aspberg@svenskakyrkan.se, 076-2875451