Katarina Kontempel

Daglig rytm av bön, kontemplation och fördjupning i Allhelgonakyrkan.

Katarina Kontempel i Allhelgonakyrkan

Välkommen till en klosterliknande plats mitt i storstaden med gemenskap och dagliga böner, kontemplativa praktiker, inspirationsföreläsningar och arbete i kyrkans odling i Helgalunden.

Sommaren i Kontempel

Allhelgonakyrkan håller öppet hela sommaren.

Nyhet! Sommarcafé 2 juni–17 aug

Katarina Kontempels café flyttar ut i parken! Här finns sallader, wraps, soppa, fika och glass.
Öppet: Sön 11.00–18.00, Mån–Tor 11.00–16.00, Fre–Lör Stängt

Under veckorna i sommar

Söndagar 18.00
Allhelgonamässan
Avsluta helgen i stillhet i träkyrkan i Helgalunden.

Söndagar 19.00
Centrering
Kontemplativ bönemetod som praktiseras sittande med slutna ögon i kyrksalen.
Kom i tid då kyrkporten stänger 19.00.

Sön–tor 15.00
Just idag-bön
15 minuters andakt i kyrksalen.

Torsdagar 10.00
Löpning
Löptur runt Årstaviken (8 km). Stretch utanför kyrkan och frukost i cafét efteråt för den som vill. Dusch finns i kyrkan.

Vill du hjälpa till?

Vill du sjunga, spela, dela i mässan eller leda en andakt? Vi behöver din hjälp. Kontakta Fotini Carlsson, fotini.carlsson@svenskakyrkan.se

Odling i Helgalunden och workshops

En ny odling av grönsaker och örter börjar ta form utanför Allhelgonakyrkan. Kontempels odlingsgrupp håller även flera odlingsworkshops i samband med föreläsningarna i Söndagsskola för vuxna.

Mer info och tider hittar du här på hemsidan under våren.
Vill du veta mer? Kontakta Irma Schultz, irma.schultz@svenskakyrkan.se