Katarina Kontempel

Välkommen till en daglig rytm av bön, kontemplation och utbildning i Allhelgonakyrkan.

Katarina Kontempel i Allhelgonakyrkan

Katarina Kontempel är en klosterlik miljö mitt i Helgalunden på Söder­malm där vi tillsammans skapar en daglig rytm för andlig påfyllnad i olika former fem dagar i veckan. I vårt café serveras ekologiskt, rätt­visemärkt kaffe och vegetarisk mat.
Två gånger om dagen – Just idag-bön 15.00 och Kvällsbön 18.00 – hålls enkla, korta och jordnära andaker i Allhelgonakyrkans kyrksal. Här ges också inspirationsutbild­ningar för både organisationer och privatpersoner.

Stängt under höstlovet

Måndag 28 okt t.o.m. torsdag 31 okt är Kontempels verksamhet i Allhelgonakyrkan stängd.

Öppettider i Kontempel

Allhelgonakyrkan är öppen Sön-tor 14.00-20.00. I faktarutan till höger kan du läsa mer om Kontempels veckorytm.

Under terminen ges även en rad konserter i Allhelgonakyrkan, du hittar Katarinas konsertprogram här.

Tillsammans skapar vi rum för inre frid och yttre fred.