Katarinakonfa – Sommar

FULLTECKNAD – MEN KÖLISTA FINNS! Gruppen för dig som vill toppa din konfirmationsupplevelse med ett 11-dagars sommarläger i juni!

Välkommen till Katarinakonfa – Sommar! I det här alternativet leder vårterminens träffar fram till ett sommarläger strax efter skolavslutningen på Gålögården i Stockholms södra skärgård. Här kommer finnas tid för bad, lek, bus och bullbak medan vi utforskar livets stora frågor! Gruppen startar i mars och träffas 7 söndagar under våren i både Katarina och Allhelgonakyrkan. Konfirmation sker helgen efter det vi kommit hem från lägret i Katarina kyrka.

Att vara med i en konfirmationsgrupp är en chans att starta om, att få ställa de stora frågorna man inte alltid pratar om, tillsammans med nya människor som inte har förutfattade meningar om en. På veckoträffar och på läger pratar vi om livet och om vad kristendomen kan ha med oss att göra. Du får uttrycka dig utan att bli avbruten eller bedömd, och vi hjälps åt, med allt från andakter till disk. Du kommer få använda dina tankar, känslor och händer - och du kommer få minnen för livet.

Du är välkommen att konfirmeras i Katarina även om du bor i en annan församling. Detta konfirmandalternativ är helt avgiftsfritt.

Träffar: 7 söndagar mars-juni, halvdag med varierande starttid
Start: söndag 12 mars 2023
Läger: lördag 17 juni – tisdag 27 juni 2023
Konfirmation lördag 1 juli 2023

Vid frågor kontakta Johanna Olofsson, församlingspedagog.
johanna.olofsson@svenskakyrkan.se, 0702 - 84 38 31