Katarinakonfa – Sommar

För dig som vill toppa din konfirmationsupplevelse med ett sommarläger i juni! Katarinakonfa – Sommar är nu fulltecknad men reservlista finns.

Sommar är nu fulltecknad men reservlista finns.

Är det dags för dig att djupdyka i livets stora frågor, ta reda på mer om vem du är och vad du tror? Då har du hittat rätt! I den här gruppen leder vårterminens söndagsträffar fram till ett sommarläger strax efter skolavslutningen på Gålögården i Stockholms södra skärgård. Här kommer finnas tid för bad, lek, bus och bullbak medan vi fortsätter vår fördjupning. Gruppen startar i mars och träffas 7 söndagar i både Katarina kyrka och Allhelgonakyrkan. Konfirmation sker helgen efter det att vi kommit hem från lägret.

Att vara med i en konfirmationsgrupp är en chans att starta om, att få ställa de stora frågorna man inte alltid pratar om, tillsammans med nya människor som inte har förutfattade meningar om en. På veckoträffar och på läger pratar vi om livet och om vad kristendomen kan ha med oss att göra. Du får uttrycka dig utan att bli avbruten eller bedömd, och vi hjälps åt, med allt från andakter till disk. Du kommer få använda dina tankar, känslor och händer - och du kommer få minnen för livet.

Du är välkommen att konfirmeras i Katarina även om du bor i en annan församling. Detta konfirmandalternativ är helt avgiftsfritt.

Träffar: 7 söndagar mars-juni, halvdag med varierande starttid
Start: söndag 17 mars 2024
Läger: lördag 15 – 27 juni 2024
Konfirmation lördag 29 juni 2024 11.00

Vid frågor kontakta Johanna Olofsson, församlingspedagog.
johanna.olofsson@svenskakyrkan.se, 0702 - 84 38 31

Anmälan