Katarinakonfa – Sommar

Det här är gruppen för dig som vill toppa din konfirmationsupplevelse med ett 10-dagars sommarläger i juni!

Att vara med i en konfirmationsgrupp är en chans att starta om, att få ställa de stora frågorna man inte alltid pratar om, tillsammans med nya människor som inte har förutfattade meningar om en. På veckoträffar och på läger pratar vi om livet och om vad kristendomen kan ha med oss att göra. Du får uttrycka dig utan att bli avbruten eller bedömd, och vi hjälps åt, med allt från andakter till disk. Du kommer få använda dina tankar, känslor och händer - och du kommer få minnen för livet.

Som tidigast konfirmeras man när man går i åttan, men vi välkomnar även äldre ungdomar.

Vi har valt bort att göra utlandsresor av miljöskäl. De största upplevelserna finns närmare än vi tror! Välkommen till en hållbar konfa!

Träffar ungefär var tredje söndag, halvdag med varierande starttid

Start: sön 16 jan 2022
Läger: mån 13 juni – ons 22 juni 2022
Konfirmation: rep fre 1 juli, konfirmation lör 2 juli 2022

Vid frågor kontakta Johanna Olofsson, församlingspedagog.
johanna.olofsson@svenskakyrkan.se, 0702 - 84 38 31