Katarinakonfa – Sommar

FULLBOKAT! Gruppen för dig som vill toppa din konfirmationsupplevelse med ett 10-dagars sommarläger i juni!

Katarinakonfa Sommar är fullbokat!

– Välkommen att läsa mer om vårt vinteralternativ.

Välkommen till Katarinakonfa – Sommar! I det här alternativet leder vårterminens träffar fram till ett sommarläger direkt efter skolavslutningen på mysiga Skeppsgården i Misterhults skärgård i Småland, mellan Västervik och Oskarshamn.  Här kommer finnas tid för bad, lek, bus och bullbak medan vi utforskar livets stora frågor! Gruppen startar i januari och träffas 7 söndagar och 2 torsdagskvällar i både Katarina och Allhelgonakyrkan. Konfirmation sker helgen efter midsommar.

Att vara med i en konfirmationsgrupp är en chans att starta om, att få ställa de stora frågorna man inte alltid pratar om, tillsammans med nya människor som inte har förutfattade meningar om en. På veckoträffar och på läger pratar vi om livet och om vad kristendomen kan ha med oss att göra. Du får uttrycka dig utan att bli avbruten eller bedömd, och vi hjälps åt, med allt från andakter till disk. Du kommer få använda dina tankar, känslor och händer - och du kommer få minnen för livet.

Som tidigast konfirmeras man när man går i åttan, men vi välkomnar även dig som missade konfirmationen när det var ”dags” och är något år äldre.

Du är välkommen att konfirmeras i Katarina även om du bor i en annan församling. Detta konfirmandalternativ är helt avgiftsfritt.

Vi har valt bort att göra utlandsresor av miljöskäl. De största upplevelserna finns närmare än vi tror! Välkommen till en hållbar konfa!

Träffar ungefär var tredje söndag, halvdag med varierande starttid + två torsdagskvällar

Start: söndag 16 januari 2022
Läger: måndag 13 juni – onsdag 22 juni 2022
Konfirmation: rep torsdag 30 juni och fre 1 juli,
konfirmation lördag 2 juli 2022

Vid frågor kontakta Johanna Olofsson, församlingspedagog.
johanna.olofsson@svenskakyrkan.se, 0702 - 84 38 31