Katarinakonfa - Vinter

Gruppen för dig som vill toppa din konfirmationsupplevelse med ett 7-dagars skidläger i fjällen under sportlovet!

Välkommen till Katarinakonfa – Vinter! Den här alternativet är både för dig som älskar att åka skidor och dig som aldrig åkt men skulle vilja prova på, och samtidigt prata om livets stora frågor! Gruppen startar i oktober och träffas på torsdagar i Allhelgonakyrkan. På sportlovet i skiftet februari-mars åker vi tillsammans upp till Åredalens Fjällgård där vi lever lägerliv och åker skidor på närliggande Trillevallen. Konfirmation sker i Katarina kyrka helgen därpå.

Att vara med i en konfirmationsgrupp är en chans att starta om, att få ställa de stora frågorna man inte alltid pratar om, tillsammans med nya människor som inte har förutfattade meningar om en. På veckoträffarna och på lägret pratar vi om livet och om vad kristendomen kan ha med oss att göra. Du får uttrycka dig utan att bli avbruten eller bedömd, och du kommer få använda dina tankar, känslor och händer - och du kommer få minnen för livet.

Som tidigast konfirmeras man när man går i åttan, men vi välkomnar även dig som missade konfirmationen när det var ”dags” och är något år äldre.

Du är välkommen att konfirmeras i Katarina även om du bor i en annan församling. Detta konfirmandalternativ är helt avgiftsfritt.

Vi har valt bort att göra utlandsresor av miljöskäl. De största upplevelserna finns närmare än vi tror! Välkommen till en hållbar konfa!

Träffar varje torsdag i Allhelgonakyrkan 17.00-19.00
Start: torsdag 21 oktober 2021
Läger: lördag 26 feb – fredag 4 mars 2022
Konfirmation i Katarina kyrka: rep lördag 12 mars,
Konfirmation i Katarinamässan söndag 13 mars

Vid frågor kontakta Johanna Olofsson, församlingspedagog.
johanna.olofsson@svenskakyrkan.se, 0702 - 84 38 31