Katarinakonfa - Vinter

För dig som vill toppa din konfirmationsupplevelse med skidor i fjällen på sportlovet! Katarinakonfa – Vinter är nu fulltecknad men reservlista finns.

Vinter är nu fulltecknad men reservlista finns.

Är det dags för dig att djupdyka i livets stora frågor, ta reda på mer om vem du är och vad du tror? Då har du hittat rätt! Är det också dags att prova på att åka skidor? Då är denna grupp för dig! (men den är minst lika mycket för dig som är född på skidor : )

Gruppen startar i november och träffas på tisdagar i Allhelgonakyrkan, vår mysiga lilla träkyrka på söder. På sportlovet åker vi upp till fjällen, bor på lägergård, fortsätter vår fördjupning och åker skidor tillsammans. Konfirmation sker helgen efter vi har kommit hem.

Att vara med i en konfirmationsgrupp är en chans att starta om, att få ställa frågorna man inte alltid pratar om, tillsammans med nya människor som inte har förutfattade meningar om en. På veckoträffarna och på lägret pratar vi om livet och om vad kristendomen kan ha med oss att göra. Du får uttrycka dig utan att bli avbruten eller bedömd, och du kommer få använda dina tankar, känslor och händer - och du kommer få minnen för livet.

Du är välkommen att konfirmeras i Katarina även om du bor i en annan församling. Detta konfirmandalternativ är helt avgiftsfritt.

Träffar varje tisdag i Allhelgonakyrkan 17.00-19.00
Start: tisdag 28 november 2023
Läger: fredag 23 februari – fredag 1 mars 2024
Konfirmation i Katarinamässan söndag 10 mars 11.00

Vid frågor kontakta Johanna Olofsson, församlingspedagog.
johanna.olofsson@svenskakyrkan.se, 0702 - 84 38 31

Anmälan