Hennes Blick Unplugged

Hennes Blick Unplugged är en konsertserie i Allhelgonakyrkan, en magnifik försmak av Hennes Blick 8 mars 2022.

HENNES BLICK UNPLUGGED #1
HANAOCEANS + MALIN SALLSTEDT
5 NOV, 19.00. ALLHELGONAKYRKAN

En av tre dubbelkonserter inom ramen för Hennes Blick Festivalen med kvinnliga musikskapare.

HANAOCEANS
Singer-songwritern HanaOceans musik badar i eterisk indiepop med akustiska och elektroniska lager. Aktuell med EPn Austers inspirerad av den Gotländska naturen.
Fabian Rosenberg - elektronik & trumpet
Linnéa Lundgren piano & kör
Elias Sjöwall - fiol & gitarr

MALIN SALLSTEDT
Malin Sallstedt släppte debutalbumet Bloom Free 2019. Rakt ur hjärtat skriver hon texter om vardagsfilosofi och känslolivets melankoli draperad i en underfundig poesi och lyriska melodier.
Filip Magnusson - fiol & kör
Johan Johansson - gitarrer
Linnéa Lundgren - piano & kör
David Beskow - bas & kör

BILJETTER

HENNES BLICK UNPLUGGED #2
LINNÈA LUNDGREN + SOFIE LIVEBRANT
RELEASEKALAS!
8 DEC, 19.00. ALLHELGONAKYRKAN

Nummer två av tre dubbelkonserter inom ramen för Hennes Blick Festivalen med kvinnliga musikskapare.

LINNÈA LUNDGREN
Linnéa Lundgren, aktuell med singelreleasen “Wish I thought it through”, bjuder på sånger från kommande albumet med samma namn. Det är genreöverskridande musik med massa melodier och genomkomponerade arrangemang.
Med sig har hon musikern:
Loke Underdal, kontrabas

SOFIE LIVEBRANT
Sofie Livebrant, har på det nya albumet “Weep The Time Away” tonsatt dikter av 1800-tals författarinnan Emily Brontë. Magnifika sånger om heden, kärleken och döden.
Dan Berglund, bas
Johan Lindström, gitarr
Amanda Oskarson, sång
Sonja Agnelid, sång

BILJETTER

SAKNAR NI VACCINATIONSBEVIS
Församlingen möjliggör återbetalning av köpta biljetter till konserter efter 1 dec om du som köpt biljetten ej har vaccinationsbevis, då detta krävs för samtliga konserter från och med 1 december. Om ni har köpt biljetten via Ticketmaster behöver hen skicka ett mail till lars.andersson3@svenskakyrkan.se . I mailet ska ni ange vilken konsert man har biljett till samt sitt namn, telefonnummer, e-post och bokningsnummer. Återbetalning görs därefter av Ticketmaster till kunden. Om ni har köpt biljetten i församlingens reception behöver ni ta med er biljett till församlingen och göra återköpet i kassan hos oss. Återköp behöver göras innan den 10 december för att godkännas av oss.