Fördjupningsdag: Centrering

Söndag 11 november i Allhelgonakyrkan.

Fördjupningsdag: Centrering

Fördjupningsdagen är ett tillfälle att fördjupa sin praktik tillsammans med andra.
Vi inleder med sopplunch i Kontempel och avrundar med ett enkelt kvällsmål innan Allhelgonamässan. Perioder av tystnad och centrering varvas med samtal och reflektion.

Vi lyssnar till ett kortare föredrag av en internationell lärare (digitalt) och får tillfälle att sätta ord på frågor och utmaningar i den enskilda bönepraktiken. Dagen inleds med en längre kroppsmeditation.

Fördjupningsdagen är till för dig som redan gått en introduktion i centrering och har deltagit några gånger i måndagsträffarna.
Enkel mat serveras till självkostnadspris och det finns tid inlagd i programmet för promenader utomhus.

(Fördjupningsdagen är kostnadsfri. Du får ett program för dagen i samband med anmälan.)

Tid och plats: Fördjupningsdag om centrering

Söndag den 11 november, kl. 12:00-17:30, Allhelgonakyrkan & Helga rum