Barn i Katarina 0-12 år

Aldrig möter vi Gud så tydligt som i mötet med barn - deras närvaro och delaktighet i vår församlings vardag och gudstjänster är efterlängtad.

För våra yngsta besökare

Katarina församling är sedan länge välkänd för sin stora musikaliska barnverksamhet; här kan barn från tre år börja bekanta sig med sången i små grupper, fortsätta i barnkör och senare goss-/flickkör upp till 19 års ålder. Därefter kan man fortsätta in i våra vuxenkörer – det är faktiskt möjligt att sjunga i Katarinakörer under hela sitt liv! Läs mer under Barnkörer .

Alla barn är välkomna till Kattas Söndagsskola i samband med Katarinamässan söndagar 11.00.

Men församlingen har även ytterligare verksamhet för åldersgruppen 0-12:

Du som barnets närstående (förälder, släktning, nära bekant) är också särskilt välkommen! Katarina församling vill gärna få vara en plats som du och barnet kan ha tillsammans; en plats för möten, samvaro, inspiration och andrum.

Varmt välkomna!

Kontakt: Fredrika Gårdfeldt, präst med inriktning mot barn och ungdom, fredrika.gardfeldt@svenskakyrkan.se, 08-743 68 30.