Anna von Hausswolff i Katarina Kyrka, slutsålt!

Anna von Hausswolff ger en banbrytande orgelkonsert i maj.

Anna von Hausswolff
presenterar 
All Thoughts Fly

+ Naoko Sakata 

SLUTSÅLT!
fre 27 maj 2022
Katarina kyrka
Stockholm

 

Anna von Hausswolff ger en banbrytande orgelkonsert i Katarina kyrka i maj! 

Med orgeln och sin uttrycksfulla röst som främsta vapen har Anna von Hausswolff etablerat sig som en av orgelmusikens stora förnyare. På sin senaste turné har von Hausswolff spelat sitt senaste album, All Thoughts Fly, i sin helhet på historiska piporglar i kyrkor runtom i Europa – något hon är i princip ensam om i världen. Trots att turnén har genomförts med historiska instrument, så har blicken hela tiden varit riktad framåt med hjälp av ett unikt surroundljudsystem som har genererat nyskapande ljudbilder. 
 
För att avsluta projektet kommer Anna von Hausswolff göra en sista europeisk spelning av albumet i Katarina Kyrka i Stockholm, även den med det banbrytande surroundljudsystemet. Biljetterna släpps måndagen den 11 april kl 10.00 via Luger.se. 
 
Albumet som kommer att framföras i sin helhet i Katarina kyrka, All Thoughts Fly (2020), är ett helt instrumentalt verk som handlar om en helig skog vid namn, Sacro Bosco, norr om Rom. I och med att det varje kväll har framförts på nya instrument i kyrkor med olika förutsättningar har inget framträdande varit det andra likt. Nu kommer von Hausswolff att sätta punkt för turnén med ett sista framträdande i vackra Katarina kyrka på Södermalm i Stockholm. Support för kvällen är Naoko Sakata som förra året släppte soloalbumet ”Dancing Spirits” – ett album som består av sju improvisationer, spelade av henne på en Steinwayflygel i Annedalskyrkan, Göteborg.


Tider:
21.00 Dörrar öppnar
21.30 Naoko Sakata
22.00 Anna von Hausswolff