Allhelgonamässan

18.00 på söndagar i Allhelgonakyrkan.

Avsluta helgen med en söndagskväll i stillhet och gemenskap i Helgalundens intima träkyrkan vid Skanstull.

Historien om Allhelgonamässan tar sin början i Helgalundens träkyrka som från början stod nästan tom. Under tjugo års tid har hundratals besökare vallfärdat hit på söndagskvällar för att fira denna enkla, kristna gudstjänst som bygger på att många lekmän medverkar.

Du kan läsa mer om Allhelgonamässan i boken Hej och välkommen till Allhelgonamässan (Verbum Förlag 2009) av Else Blomgren och Olle Carlsson.

Cafét i Allhelgonakyrkan serverar soppa och smörgås både innan (från 17.00) och efter Allhelgonamässan på söndagar. Frivilliga hjälps åt att hålla Allhelgonakyrkans café ­öppet. Vill du hjälpa till? Kontakta Sarah Wallin, sarah.wallin@svenskakyrkan.se