HATHAYOGA

Yogan hjälper oss att bli starka fysiskt, mentalt och är även ett utmärkt verktyg för stresshantering. Yoga är en fantastisk träning och upplevelse i sig och passar utmärkt om du söker bättre kroppskontroll, återhämtning och komplement till annan träning. Ledare är Viktor Frih.

Tid: Tisdagar 9.30-11.00 (4 sep-4 dec).
Plats: Fransiskussalen, Högbergsgatan 15A.
Kursavgift: 1 000 kr.
Anmälan görs via Sensus hemsida
Sökord: Yoga Katarina.

Kontakt: info@viktorfrih.se

Bild: Gunilla Bengtsson

KUNDALINIYOGA

Enkla och kraftfulla rörelser och meditation för kroppen, sinnet och själen med fokus på andningen, vilket ger både avslappning och ny energi. Kundaliniyoga passar alla oavsett ålder eller fysisk form och bidrar till hälsa, livskraft och självkännedom. Ledare är Anna Swärd, internationellt certifierad Kundaliniyogalärare som leder yogaklasser och ordnar retreater.

Tid & plats
Tisdag 18.00-19.30 (21 aug–18 dec) i Franciskussalen, Högbergsgatan 15A.
(Gruppen är fulltecknad, kölista finns)

Onsdag 09.30-11.00 (22 aug–19 dec) i Katarina kyrka.
(Platser kvar).

Anmälan görs via Sensus hemsida
Sökord: Yoga Katarina.

Kursavgift
Sensus skickar faktura när du anmält dig till kursen. Ditt terminskort eller klippkort får du av ledaren när du kommer till yogaklassen. För dig som vill gå ofta är det enklast och mest prisvärt att köpa terminskort. Terminskortet gäller antingen tisdag eller onsdag. Enstaka tillfällen kan tas igen i den andra gruppen.

Terminskort 1 000 kr, rabatt för pensionär, sjukskriven och studerande.

Praktiska frågor
I Franciskussalen finns yogamattor och meditationskuddar att låna. Till yogan i kyrkan är det bra att ta med egen matta och ev kudde.
OBS! Kyrkan kan vara kall vintertid! Insläpp till kyrkan är 9.15-9.30 vid södra ingången (dubbeltrappan mot kyrkogården).

Anna Swärd, anna.sward@telia.com