KUNDALINIYOGA

Enkla och kraftfulla rörelser och meditation för kroppen, sinnet och själen med fokus på andningen, vilket ger både avslappning och ny energi. Kundaliniyoga passar alla oavsett ålder eller fysisk form och bidrar till hälsa, livskraft och självkännedom. Ledare är Anna Swärd, internationellt certifierad Kundaliniyogalärare som leder yogaklasser och ordnar retreater.

Tid & plats
Tis 18.00-19.30 (27 aug–17 dec), Katarina kyrka
Ons 09.30-11.00 (28 aug–18 dec), Katarina kyrka

Anmälan och kontakt
Anmälan görs till Anna Swärd, anna12sward@gmail.com

Kursavgift
Anna Swärd skickar betalningsuppgifter när du anmält dig till kursen. För dig som vill gå ofta är det enklast och mest prisvärt att köpa terminskort. Terminskortet gäller antingen tisdag eller onsdag. Enstaka tillfällen kan tas igen i den andra gruppen.

Kostnad
Terminskort 1 200 kr (20 tillfällen) 200 kr rabatt för pensionär, sjukskriven och studerande. Drop in i mån av plats 80 kr.

Praktiska frågor
Till yogan i kyrkan är det bra att ta med egen matta och ev kudde.
OBS! Kyrkan kan vara kall vintertid! Insläpp till kyrkan vid södra ingången, dubbeltrappan mot kyrkogården.