HATHAYOGA

Yogan hjälper oss att bli starka fysiskt, mentalt och är även ett utmärkt verktyg för stresshantering. Yoga är en fantastisk träning och upplevelse i sig och passar utmärkt om du söker bättre kroppskontroll, återhämtning och komplement till annan träning. Ledare är Viktor Frih.

16 kurstillfällen á 90 minuter
Tid: tisdagar 18.30-20.00
Start: Tisdag 12 feb
Slut: Tisdag 28 maj
Plats: OBS nyhet! Allhelgonakyrkan
Pris: 16 kurstillfällen: 2100 kr
Kontakt och anmälan: info@viktorfrih.se
Anmälan är bindande, betala kontant vid första kurstillfället.
Medtag yogamatta.

Erbjudande! Värva en vän så får ni båda 15 % rabatt på kursavgiften.

Bild: Gunilla Bengtsson

KUNDALINIYOGA

Enkla och kraftfulla rörelser och meditation för kroppen, sinnet och själen med fokus på andningen, vilket ger både avslappning och ny energi. Kundaliniyoga passar alla oavsett ålder eller fysisk form och bidrar till hälsa, livskraft och självkännedom. Ledare är Anna Swärd, internationellt certifierad Kundaliniyogalärare som leder yogaklasser och ordnar retreater.

Tid & plats
Tis 18.00-19.30 (29 jan till 11 juni), Katarina kyrka
Ons 09.30-10.45 (30 jan till 12 juni), Katarina kyrka

Anmälan och kontakt
Anmälan görs till Anna Swärd, anna12sward@gmail.com

Kursavgift
Anna Swärd skickar betalningsuppgifter när du anmält dig till kursen. För dig som vill gå ofta är det enklast och mest prisvärt att köpa terminskort. Terminskortet gäller antingen tisdag eller onsdag. Enstaka tillfällen kan tas igen i den andra gruppen.

Kostnad
Terminskort 1 200 kr (20 tillfällen) 200 kr rabatt för pensionär, sjukskriven och studerande. Drop in i mån av plats 80 kr.

Praktiska frågor
Till yogan i kyrkan är det bra att ta med egen matta och ev kudde.
OBS! Kyrkan kan vara kall vintertid! Insläpp till kyrkan vid södra ingången, dubbeltrappan mot kyrkogården.