Toning med Marie Bergman

Toning för alla med Marie Bergman i Katarina kyrka. Upplyftande röstlyft och ljudmeditation för gemenskap, glädje och genklang. Ingen röstvana behövs. Du kan tona med eller tona in i stillhet.

Plats: Katarina kyrka
Datum: lör 12 okt, lör 16 nov samt enligt tradition nyårsaftons förmiddag (samma tid) tis 31 dec
Tid: 10.30 – 12.00
Kontakt: marie.bergman@telia.com
Fritt inträde.

"Jag har hållit toning i Katarina i åtta år nu och det är en av de ting som jag håller varmast i hjärtat för det betyder förstärkt hopp, förnyat mod och en aldrig sinande tro på möjligheterna, det goda i människan och den kärlek som andas i oss genom tonen.... Alla är varmt välkomna!"