Toning med Marie Bergman

Toning för alla med Marie Bergman i Katarina kyrka. Upplyftande röstlyft och ljudmeditation för gemenskap, glädje och genklang. Ingen röstvana behövs. Du kan tona med eller tona in i stillhet.

Plats: Katarina kyrka
Tid: 10.30-12.00. 22 sep, 20 okt, 17 nov, Nyårsafton 31 dec
Fritt inträde.
Kontakt: marie.bergman@telia.com

"Jag har hållit toning i Katarina i åtta år nu och det är en av de ting som jag håller varmast i hjärtat för det betyder förstärkt hopp, förnyat mod och en aldrig sinande tro på möjligheterna, det goda i människan och den kärlek som andas i oss genom tonen.... Alla är varmt välkomna!"