Other languages with Google Translate

Kontakt

Karlstads stift Besöksadress: Västra Torggatan 15, 65224 Karlstad Postadress: Box 186, 65105 Karlstad Telefon:+46(54)172400 E-post till Karlstads stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lekdags på Leos

Ett arrangemang för våra yngsta medlemmar.

Välkomna på en heldag på Leo´s Lekland tillsammans med Svenska Kyrkans Unga i Karlstads stift!

Den 26 februari bjuder vi in till en dag späckad med lek och skoj. Ta på dig lekvänliga kläder och massor av energi, så bjuder vi på inträdet för alla medlemmar! Är du inte medlem än, så är det lätt fixat via medlem.svenskakyrkansunga.org. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Vi kommer vara på plats tillsammans med er, men det är viktigt att en vuxen följer med och hjälper till och håller koll då det kommer finnas många energifyllda individer som springer runt. Det finns ett begränsat antal platser, så se till att boka upp din innan de tar slut.

Man får tyvärr inte ta med matsäck in på leklandet, utan vill man leka så länge att det behövs en liten matpaus så finns mat att köpa på plats. Tänk även på att det är rekommenderat att man har långbyxor på sig och man måste ha på sig strumpor för att få leka. Vi håller oss även till leklandets vanliga ordningsregler.

Var: Leo´s lekland, Axgatan 6, Karlstad
När: Vi samlas vid 10.00 där ni kommer bli avprickade innan ni går in. Kom ihåg att anmäla er via länken nedan, både vuxna och barn.

Anmälan till detta arrangemang stängde den 29 Januari 2020. Vid frågor kontakta Frida Amundsson.

Karlstads stifts avbokningspolicy gäller.