Skoting Lena

Kyrkoherde i Säffle pastorat, Karlstads stift. Kontraktsprost i Västra Värmlands kontrakt.

Motivering

Jag föreslår Lena Skoting som nästa biskop i Karlstads stift. Hon har lång erfarenhet som präst och kyrkoherde och känner Karlstads stift väl. Dessutom är hon en klar och tydlig ledare. 

Jag föreslår Lena Skoting, Säffle. Hon är en genuin människa med alla de kvalitéer man kan önska som biskop. Hon är inte rädd för att ta itu med vilken syssla som helst i församlingsarbetet. Hon har dessutom ledaregenskaper och organisationsförmåga som det är få förunnat. Jag har under många år som engagerad i Säffle församling och kyrkvärd, kunnat följa henne på nära håll. Enligt min mening finns ingen annan kandidat som kan gå före henne.

Jag föreslår kyrkoherde Lena Skoting. Hon är en mycket omtyckt och engagerande, arbetar för att kyrkan ska vara med ute i samhället. Hon är mycket duglig och så blir det en kvinnlig kandidat.

Jag känner Lena som en varmt kristen och samtidigt folklig
präst och människa

Mitt förslag är Lena Skoting, kyrkoherde i Säffle. Hon har både erfarenhet och lyhördhet. Dessutom den pondus som biskopsämbetet kräver. Ett utmärkt val!

En varm och god kvinna/präst som jag upplever ha klokhet skinn på näsan och stor klokhet och värme,. Det är dags för en kvinna nu!!

Jag föreslår Lena Skoting. Lena har gjort ett fantastiskt jobb i Säffle församling. Hon har ett djupt engagemang för människor och miljö. Dessutom är hon och har alltid varit Värmlänning.